01

Anu urang

Freepharma diadegkeun kalawan tujuan panalungtikan, ngamekarkeun, sareng nyebarkeun suplemén pangan sareng produk gizi.

02

Kami laboratorium

Laboratorium Italia sareng otorisasi ku menteri kasehatan sareng kasalametan, kualitas sareng sertifikasi lingkungan.

03

Suplemén kami

100% alamiah sareng dikawasa urang ngadamel suplemén kanggo konsumén anu sénsitip pikeun nyegah panyakit.

04

Kami Dealer

Anjeun tiasa mendakan suplemén urang di Farmasi, Parapharmacy and Supermarkets, atanapi ngalangkungan reseller Online urang

Masalah Panon

Élmu Mata Anjeun Penting

Urang ngémutan pentingna pikeun ningali ogé unggal dinten, Urang sering nganiaya panon urang ku ngungkabkeun usaha-usaha anu énggal ku cara nganggo alat éléktronik sapertos komputer sareng telepon, Kami nyingkahan nempatkeun gelas supados teu katingal kaluar tina busana, Kami henteu masihan beurat kana upaya anu aranjeunna kedah dilakukeun ku dibintanginya dina jam layar komputer urang atanapi ponsel anjeun .. Ngirangan résiko anu tiasa urang sapatui.

Loss beurat

Kami naon anu urang tuang

Urang underestimate pentingna naon anu urang tuang unggal dinten. Sering tinimbang dahar beurang séhat urang langkung resep roti lapis, nginum inuman karbonat sareng permenan saatos urang gaduh kasempetan. Sadaya ieu henteu saé pikeun métabolisme urang, Kami nampi beurat sareng cobian beurat, tapi punctually, saatos unggal leungitna beurat, Kami nyangka urang tiasa uih deui tuang sapertos sateuacan na ... Urang kéngingkeun deui sagala pon anu leungit dina waktosna.

Produk urang

Nutraseutika Urang ngahasilkeun

    en English
    X
    gorobag