01

Kush jemi ne

Freepharma u krijua me qëllim të kërkimit, zhvillimit dhe shpërndarjes së shtesave ushqimore dhe produkteve ushqyese.

02

Laboratorët tanë

Laboratorët italianë dhe të autorizuar nga Ministria e Shëndetësisë me siguri, cilësi dhe çertifikime mjedisore të lidhura.

03

Suplementet tona

100% natyral dhe i kontrolluar ne bëjmë shtesa për klientët të ndjeshëm ndaj parandalimit të sëmundjes.

04

Tregtarët tanë

Ju mund t'i gjeni shtesat tona në Farmaci, Parafarmaci dhe Supermarkete, ose përmes shitësve tanë Online

Problemet e syve

Wellness i syve tuaj është i rëndësishëm

Ne e nënvlerësojmë rëndësinë e të shikuarit mirë çdo ditë, Ne shpesh keqtrajtojmë sytë duke i ekspozuar ato në përpjekje intensive duke përdorur pajisje elektronike si kompjuterë dhe telefona, Ne shmangim vendosjen e syzeve në mënyrë që të mos duken nga moda, Ne nuk japim peshë në përpjekjen që ata duhet të bëjnë duke starruar me orë të tëra ekranin e kompjuterit tonë ose telefonit celular .. Nënvlerësimi i rreziqeve që mund të hasim.

Humbje Pesha

Ne jemi ato që hamë

Ne e nënvlerësojmë rëndësinë e asaj që hamë çdo ditë. Shpesh në vend se një drekë të shëndetshme preferojmë një sanduiç, pimë pije të gazuara dhe ëmbëlsirat posa të kemi mundësinë. E gjithë kjo nuk është e mirë për metabolizmin tonë, Ne fitojmë peshë dhe përpiqemi të humbasim peshë, por në mënyrë të përpiktë, pas secilës humbje peshe, Ne mendojmë se mund të kthehemi për të ngrënë si më parë dhe ... Ne kthehemi të gjitha kilogramët e humbur në asnjë kohë.

Produktet tona

Nutraceutikë Ne prodhojmë

    en English
    X
    Shporte