01

Кој сме ние

Фрифарма е основана со цел истражување, развој и дистрибуција на додатоци на храна и нутриционистички производи.

02

Нашите лаборатории

Италијански лаборатории и овластени од Министерството за здравство со соодветни сертификати за безбедност, квалитет и животна средина.

03

Нашите додатоци

100% природни и контролирани правиме додатоци за клиенти чувствителни на превенција на болести.

04

Нашите дилери

Нашите додатоци можете да ги најдете во Аптека, Парафармација и Супермаркети, или преку нашите Интернет-продавачи

Проблеми со очите

Важноста на вашите очи е важна

Ние ја потценуваме важноста да се гледаме добро секој ден, Честопати ги малтретираме очите изложувајќи ги на интензивни напори со користење на електронски уреди како што се компјутери и телефони, избегнуваме да ставаме очила за да не изгледаме надвор од мода, не даваме тежина на напор што треба да направат со тоа што со часови го глумеа екранот на нашиот компјутер или мобилен телефон .. потценувајќи ги ризиците со кои би можеле да се соочиме.

Ослабување

Ние сме она што го јадеме

Ние ја потценуваме важноста на она што го јадеме секој ден. Честопати наместо здрав ручек, ние претпочитаме сендвич, пиеме газирани пијалоци и слатки штом ќе имаме шанса. Сето ова не е добро за нашиот метаболизам, добиваме тежина и се обидуваме да изгубиме тежина, но точно, после секое слабеење, Мислиме дека можеме да се вратиме на јадење како порано и… Ги враќаме сите изгубени килограми за ниеден момент.

Нашите производи

Nutraceutics Ние произведуваме

    en English
    X
    кошничката