01

Sing kita

Freepharma ditetepake kanthi tujuan riset, ngembangake lan nyebarake suplemen panganan lan produk nutrisi.

02

Laboratorium kita

Laboratorium Italia lan sah dening pelayanan kesehatan kanthi sertifikasi keamanan, kualitas lan sertifikat sing gegandhengan.

03

Tambahan kita

100% alami lan dikontrol kita nggawe suplemen kanggo pelanggan sing sensitif kanggo nyegah penyakit.

04

Dealer Kita

Sampeyan bisa nemokake suplemen ing Farmasi, Parapharmacy lan Supermarkets, utawa liwat pengecer Online kita

Masalah Mata

Pentinge Mata sampeyan Penting

Kita ngremehake pentinge ndeleng saben dina, Kita asring nganiaya mripat kanthi mbabarake upaya kanthi nggunakake piranti elektronik kayata komputer lan telephones, Kita ora nglebokake gelas supaya ora katon metu saka mode, Kita ora menehi bobot ing upaya sing kudu ditindakake kanthi dibintangi pirang-pirang jam ing layar komputer utawa ponsel kita .. Nyuda risiko sing bisa kita alami.

Bobote mudun

Kita sing mangan

Kita ngremehake babagan pentinge sing mangan saben dinane. Asring tinimbang nedha awan sing sehat, kita luwih seneng roti lapis, ngombe omben-omben lan gula-gula kanthi sanalika, Kita bakal entuk kesempatan. Kabeh iki ora apik kanggo metabolisme kita, We have weight and try loss weight, nanging punctually, sawise saben bobot mundhut bobot, kita mikir bisa bali mangan kaya sadurunge lan ... Kita bali kabeh kilogram sing ilang ing wektu ora suwe.

Products kita

Nutrutika Kita ngasilake

    en English
    X
    cart